Tvorba webu jako hravá stavebnice

 Zprávy 
30. listopadu 2015 02:59 / Komerční sdělení
📷
1 fotografie v galerii
Vytvořit si vlastní webový eshop není tak složité, jak se zdá! shutterstock
Pokud nabízíte jakékoli služby nebo zboží, základem úspěšnosti je umístit svoji nabídku na internet. Zákazníci si vás najdou.

 Potřebujete kvalitní prezentaci, kterou upoutáte. Jakmile se vám to nepodaří po prvních vteřinách, kdy se zákazník na vaši stránku dostane, odkliká jinam a máte smůlu. Vytvořit dobrou prezentaci na webu ale není snadné. Proto tento úkol svěřte odbornému systému, který to umí.

MODULY SKLÁDÁTE SOBĚ

Zjistíte, že tvorba webových stránek může být snadnou a zábavnou záležitostí. Uvidíte rozsáhlou nabídku modulů, které dokážou usnadnit správu celého webu. Díky nim se webové stránky stanou přehlednějšími a potenciální zákazníky lépe zaujmou. Mezi oblíbené moduly patří například Novinky, Ankety, Galerie obrázků či Reference. Vždy záleží na tom, co prezentujete. Podle toho se budete při tvorbě webu rozhodovat, který modul použijete. Co si můžete při tvorbě osobního, firemního nebo prezentačního webu či fotografického portfolia vybírat?

• Tematické šablony podle potřeby. Jsou optimalizovány, aby šly zobrazit i na mobilních zařízeních. • Barevnost šablonky na přání. • Web přímo na míru. Pokud si nevyberete z nabízených šablon, můžete si navrhnout vlastní strukturu stránky. Weboví designéři vám ji vytvoří.

STABILNÍ SYSTÉM, INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ

Web, tedy tvorba internetového obchodu se stane stavebnicí, kterou si můžete přesně přizpůsobit svým potřebám. Nikdo vás proto netlačí do řešení, které by vám nemuselo vyhovovat. Vše je přehledné. Stránky se ovládají velmi snadno a intuitivně, systém dosahuje velké stability.

PLATÍTE JENOM TO, CO VYUŽÍVÁTE

Výhodou se stává také cena eshopu. Nehrozí vám žádné měsíční faktury. Vždy platíte pouze za to, co skutečně využíváte. Konfiguraci je možné kdykoli změnit podle aktuálních potřeb. Kreditní systém vám ale naúčtuje jenom to, co máte aktuálně zapnuté.

— komerční sdělení
Komerční sdělení
Toto jsou komerční sdělení. Redakce inStory.cz neovlivňuje jejich obsah ani není jejich autorem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47