Chcete vidět hrát Petra Čecha? Užijte si fotbal naživo!

 Zprávy 
01. září 2016 02:40 / Komerční sdělení
📷
1 fotografie v galerii
Chcete vidět hrát Petra Čecha? Vyberete si vstupenky podle svého gusta Facebook

Každý muž velmi dobře zná to napětí, které zažívá, když v televizi dávají fotbal a hraje jeho oblíbený klub. Tehdy nevidí, neslyší, nevnímá. Kdo by ho v takovou chvíli zkoušel rušit, se zlou se potáže. Věnuje se jenom zápasu, a když jeho mužstvu soupeř sebere míč, je to tragédie, ale když jeho miláčci vstřelí gól, jásot nezná mezí.

Vyberete si vstupenky podle svého gusta
Právě proto mohou být vstupenky na Arsenal tou pravou volbou, zejména pokud dámy chtějí své drahé mužské polovičce udělat radost. Není lepší volba. Vždycky je totiž mnohem lepší prožít zápas naživo, než zprostředkovaně v televizi. Moci si pořádně zfandit na stadionu, to je teprve správný adrenalinový zážitek.

Existují lepší argumenty pro cestu, než že
• Máte 100 % garantované vstupenky.
• Můžete si vybrat vstupenky z různých kategorií.
• Nemusíte platit nic navíc.
• Máte k dispozici i služby delegáta.

Proto kdo by nechtěl vychutnat si zápas anglické Premier League na vlastní oči, zvlášť když bude v brance jeho oblíbenec Petr Čech.

Nezapomeňte se pojistit
Ať už ale cestujete na fotbalový zápas nebo kamkoli jinam, zarezervujte si cestovní pojištění online. Nikdy totiž nevíte, co se může cestou přihodit. Pokud byste cestovali nepojištění a utrpěli úraz, nebo třeba i banální bolest zubů nebo nevolnost, která si vyžádá lékařské ošetření, nemuselo by se vám to vyplatit. Náklady na takové ošetření se pak počítají v desítkách nebo v závažnějších případech i stovkách tisíc. Proto se vyplatí bez pojištění vůbec nevyjíždět.

Jak vybrat správný dárek?
Vstupenky na fotbalové zápasy tvoří parádní dárek pro muže, se kterým prostě zabodujete. Když ženy přemýšlí o tom, co své drahé polovičce nadělit třeba k narozeninám nebo k výročí seznámení či svatby, určitě by neměly zapomínat na podobné akce. Vždy je totiž důležité, aby muž dostal něco, co ho zajímá a baví.

— komerční sdělení
Komerční sdělení
Toto jsou komerční sdělení. Redakce inStory.cz neovlivňuje jejich obsah ani není jejich autorem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008