Videohra Cyberpunk 2077 a její premiéra 10. prosince 2020

 Styl 
08. ledna 2021 20:31 / Komerční sdělení
📷
1 fotografie v galerii
Ponořte se do herního světa Gorodenkoff / Shutterstock.com
Milovníci videoher se už určitě těší na prosinec tohoto roku, kdy na ně čeká vydání nové hry. Cyberpunk 2077 je dílem polských vývojářů a bude kompatibilní až s pěti různými platformami. V každém případě se jedná o zajímavý tip na vánoční dárek.

Ponořte se do herního světa

Hraní počítačových a video her je pro mnohé jejich příznivce způsobem odreagování se od starostí všedních dnů, kdy se ponoří do herního světa svého hlavního hrdiny. Obliba RPG her je dána i kvalitou zpracování, které je velice realistické. Cyberpunk 2077 pochází od polského studia CD Projekt Red, které stojí i za tvorbou populární trilogie Zaklínač. Její vydání bylo naplánováno na 10. prosince, takže ti, kteří budou chtít hru věnovat k Vánocům, budou mít ještě dostatek času na její koupi.

Hra pro milovníky zbraní

Pokud je vám blízké vojenské prostředí, tak videohra Cyberpunk 2077 bude to pravé pro vás. Příznivci pistolí a brokovnic si také přijdou na své. Děj hry je zasazený do dystopického amerického města Night City v Kalifornii, které se nachází v otevřeném světě, kde neplatí zákony města ani státu, který je složený celkem ze šesti regionů. Je třeba však upozornit na fakt, že hra je určena pro dospělé, a to zejména z důvodu prostředí plného násilí, vulgárních výrazů a drog.

Hlavní hrdina a boje

Hlavním hrdinou je žoldák V., jehož postavu, hlas, obličej a účes je možné si upravit. Na začátku hry si hráč vybere třídu postavy, jež ovlivňuje inteligenci, reflexy nebo technickou dovednost žoldáka. Tyto třídy jsou zaměřené buď na hackování, technické záležitosti, nebo boj. Samo město Night City je závislé na robotice – a z důvodu stálé hrozby fyzického násilí nosí jeho občané při sobě střelné zbraně. Pro děj hry je důležitá existence záhadného implantátu, jenž měl být klíčem k nesmrtelnosti. Kdo ho chce získat, musí projít přes pouliční gangy, zločinecké podsvětí a poprat se s korupcí. Na vývoji hry Cyberpunk 2077 se podílelo celkem na pět set vývojářů. 

Hra vyjde ve dvou edicích, standardní a sběratelské s českou lokalizací v podobě kvalitních českých titulků. Je však důležité nastudovat si bližší informace o hře a vašem zařízení, jelikož společnost již zaznamenala problémy s kvalitou hry na mnoha konzolových zařízení a PC.

 

— komerční sdělení
Komerční sdělení
Toto jsou komerční sdělení. Redakce inStory.cz neovlivňuje jejich obsah ani není jejich autorem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod