Oslavte svatého Martina tradiční husou s jablky a zelím spolu s výtečným vínem!
Styl
06. listopadu 2014 15:18
/ Komerční sdělení
📷
1 fotografie v galerii
Svátek svatého Martina je spojený s tradiční pochutinou. Tak dobrou chuť! / Shutterstock.com
Všichni dobře víme, že svatý Martin přijíždí každoročně v první polovině listopadu na bílém koni. Kromě sněhu do našich končin přiváží i tradiční posvícení a mladé víno.
Pokud přemýšlíte, kam tedy v úterý 11. listopadu vyrazit za ochutnávkou zajímavých specialit, tak nepřehlédněte jedinečnou nabídku Svatomartinského menu stylové restaurace ALITER s příjemnou atmosférou, kterou najdete v hotelu UNIC Prague na Praze 1, v Soukenické ulici 25.
Z bohatého menu si můžete vybrat kromě tradiční svatomartinské husy s jablky a dušeným zelím například husí krémový kaldoun s kachními játry nebo pečené kachní stehno na mandlovém zelí s žemlovým nákypem provoněným medvědím česnekem. Jako zákusek pak nesmíte zapomenout ochutnat kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mákem a povidly se švestkovým čatný a kapkou vinné redukce nebo vyhlášený svatomartinský řez s tvarohem a ořechy ozdobený višňovou marmeládou s kapkou likéru Grand marnier. K menu doporučujeme ochutnat letošní mladé Svatomartinské červené nebo bílé víno z vinařství Kovacs.
"V našem speciálním menu připraveném pro svátek svatého Martina si vybere určitě každý, osobně bych doporučil návštěvníkům naší restaurace konfit z prémiového husího stehna s hráškovým šouletem a smaženou vídeňskou cibulkou doplněný o omáčku Grand jus s čerstvými bylinkami," prozrazuje šéfkuchař restaurace ALITER Jan Matějček. Více informací o restauraci i hotelu najdete na zde.
Pokud přemýšlíte, kam tedy v úterý 11. listopadu vyrazit za ochutnávkou zajímavých specialit, tak nepřehlédněte jedinečnou nabídku Svatomartinského menu stylové restaurace ALITER s příjemnou atmosférou, kterou najdete v hotelu UNIC Prague na Praze 1, v Soukenické ulici 25.
Z bohatého menu si můžete vybrat kromě tradiční svatomartinské husy s jablky a dušeným zelím například husí krémový kaldoun s kachními játry nebo pečené kachní stehno na mandlovém zelí s žemlovým nákypem provoněným medvědím česnekem. Jako zákusek pak nesmíte zapomenout ochutnat kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mákem a povidly se švestkovým čatný a kapkou vinné redukce nebo vyhlášený svatomartinský řez s tvarohem a ořechy ozdobený višňovou marmeládou s kapkou likéru Grand marnier. K menu doporučujeme ochutnat letošní mladé Svatomartinské červené nebo bílé víno z vinařství Kovacs.
"V našem speciálním menu připraveném pro svátek svatého Martina si vybere určitě každý, osobně bych doporučil návštěvníkům naší restaurace konfit z prémiového husího stehna s hráškovým šouletem a smaženou vídeňskou cibulkou doplněný o omáčku Grand jus s čerstvými bylinkami," prozrazuje šéfkuchař restaurace ALITER Jan Matějček. Více informací o restauraci i hotelu najdete na zde.
— komerční sdělení